това е последното ми мнение в този форум.
пиша го не защото имам желание да се правя на важен или велик.
Идеята е да предупредя хората, които биха търсили контакт с мен в този форум, че няма да имам възможност да им отговоря.
в случай, че някой не се интересува от мотивите ми за това решение,
нека не чете по-нататък.
От първия момент, в който започнах да чета и пиша в този форум ми направи впечатление, че на новодошлите се гледа с насмешка, пренебрежение и меко казано неодобрение....(някои го заслужават, но в масовия случай, според мен е незаслужено).
Да, форумът е полезен, систематизиран и сравнително подреден.
Но и аз като Лов хейт влизам в интернет от 10тина години и имам впечатлението, че за да прогресира едно място (било то виртуално, какъвто е форума) би трябвало да има някакво развитие и промяна в начините му на управление и работа.
Чета този форум вече малко повече от година, а почти от година и пиша....но промяна или развитие не съм забелязал.
Прави ми впечатление, че модераторите винаги се позовават на правилата на форума, а в същото време самите те ги нарушават често.
Дори не е нужно да давам примери...те са навсякъде, включително и в тази тема.
В последните месеци имах поне 4-5 случая с изтрити мнения, къде с основание, къде без. Само при 1 от тези случаи модераторът изтрил мнението ми влезе в контакт с мен и се изяснихме какво точно е имал предвид и защо го е изтрил, за което му благодаря.
В стремежа си да запазят форума чисто, спретнатно и полезно място, модераторите малко по малко го превръщат в скучновато и старомодно място. Това разбира се е мое мнение и всеки може да не се съгласи с мен.
(ако някой си е направил труда да прочете горните редове, ще съм доволен, а ако случайно предизвикам и някакви промени в този форум за добро ще съм направо щастлив)
та...това е в общи линии.
живот и здраве ще се виждаме по пътищата...сполай ви.