Здравейте!
Карам Кавазаки от 8 години, като съм минал през GPZ-500, Balius 400, GPZ-1100, ER-5 i ER-6.
До скоро бях в Кипър, а там мотори и мотористи - бол! Само че те знаят само да карат, а като дойде време за сервиз - ходи се на сервиз. Така и не можах да науча как да си поддържам машините сам.
В момента ми останаха ЕР-5 и ЕР-6, като по-големия е спазарен и кажи-речи съм го продал, а на по-малкия съм си 1-ви собственик и много съм го пазил, понеже ми е единствения който съм си купил нов - от магазина.
До сега на всички мотори съм наливал синтетични масла и не съм имал грижи. От скоро обаче съм в Скандинавието - записах да уча магистратура, гледам и тук хорицата джъткат с моторчета. Забелязах че тук ER5-чката е много на почит заради ниските и данъци. Освен това забелязах че макари на повече километри от моя, моторите им са по-безшумни, по-лесно палят и прочие и прочие.
След мухабет с старейшините установих, че тук за мотори се използват ЕДИНСТВЕНО И САМО МИНЕРАЛНИ МАСЛА!
Като им казах че аз(както и мнозинството мотористи на юг) караме с синтетика, тез ме гледаха бая лошо...
Въпросът ми е: някой запознат ли е с употребата на тези масла по нашите географски ширини (говоря за България)? Дали това е причината моторите на скандинавците да работят по-добре (със сигурност не е бензина, понеже в Швеция и Дания, за разлика от Германия, бензина е лимонада - съответно близък до нашенския)? И последно, в някои от manual-ите на кавазаки засичал ли е подробно обяснение за селекцията масла, понеже аз не съм забелязвал, а съм минал през доста Кавазакита.
Не искам да засягам никого, но моля отговорите да не са тип налучквания или размишления на глас, а да са базирани на опита на колегите.
Благодаря Предварително!
|