Модератор: Редактори

toni_03 написа:Здравейте момчета и момичета предстои ми копуване на DR 750 или 800куб. и голямата дилема е дали ако е без водно охлаждане мотора ще прегрява при каране на 1ва или 2ра по-продължително в планински условия ? И кое е по-добре според вас ?

Здравей, имам за продаване такьв ДР800 94г.мотора е нов внос без забелешки и мога да ти го дам за 2900 лв.-0888300834toni_03 написа:Здравейте момчета и момичета предстои ми копуване на DR 750 или 800куб. и голямата дилема е дали ако е без водно охлаждане мотора ще прегрява при каране на 1ва или 2ра по-продължително в планински условия ? И кое е по-добре според вас ?

chakal написа:карам ДР 800 избягвам оффроуда , кораба си вози перфектно по разбитите варненски улици (бордюри. градинки , стълби) , но си е 200 кила , едва ли е мотора мечта за оффроудърите , иначе не загрява повече от нормалното , градско гори около 7

spaska написа:Ако числото 384 означава паундове, преобразувайки го в килограми получаваме около 174.17947008 кг, което е по-близко до действителността

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта