Не вярвах, че ще доживея това което заварвам тук....като осъзнавам и собствената си вина. Шибания Фейс ни зомбира и избута тази форма за общуване . Форумите приличат на изоставените български села...влизаш в къщи в които е кипял живот....стаи станали свидетел на раждането на големи приятелства....и още по-големи вражди....килери където е ехтял кикот...Тъжно е и според мен е голяма загуба за всички които сега започват ....тези места бяха едно страхотно място да разбереш кое - как...и защо...сега ми е мъчно дори за "дърдорковците" които ме вбесяваха...Жалко е че се лишихме от това.....петъчните сбирки....любимите форумни герои които винаги са насреща за да се избъзикаш за нещо....мдааа. Форумите имат и много богат архив, който би бил много полезен за всеки моторист.....живота наистина е колело / ние това го знаем

)/....
Чао засега...лично аз ще наминавам и ще помогна да оживим това место както мога!
П.П Сега виждам че в прозорчето на Фори свети.....ахааа....и оградката му е боядисана....Фори - ти си ЧовекЪт....

)