Здравейте колеги! Чак сега видях, че сте ми писали в темата и се извинявам за лекото забавяне от няколко месеца....
Та какво харесвам на тая Ямаха! Ами да започна отначало:
Първият ми мотор беше реколкта '93 Kawasaki ZX7R-тежък, дооооста пъти падано с него (включително и аз два пъти) и какво ли още не-ама все пак беше първи мотор и за 2000 лева не може да искаш нещо перфектно нали!!! След това имах пак Kawasaki само че 600 кубика и мааалко по-нов-'99, после Honda CBR 600 RR '05, предпоследния беше Honda CBR 954 RR '04 и беше просто невероятен-в уникално запзаено състояние, с доста допълнителни екстри и какво ли не! Така го и продадох на колега от този форум, който по последни данни му се радва и всичко е наред! Всичките мотори, които съм имал са ми доставяли удоволствие и определено съм се кефел максимално!!!!
Но последният е просто ИСТИНАТА!!!!!!!!
Yamaha YZF R1 '07, която има в момента я закупи вместо мен братчето ми, тъй като аз от около година и нещо съм в чудната страна Афганистан и харесах мотора в нет-а, пратих барт ми и човека, който ми подържа моторите досега да го видят, оказа се, че е читав и така!
Какво да кажа-ВИНАГИ съм мечтал ТОЧНО за тая R1! ВИНАГИ ме е кефила ужасно много-агресивен външен вид, дооооста прилично вървене и какво ли още не! Имах възможност да си купя и следващата-модела от 2010, но не ми харесва толкова външния вид! Не съм големия карач, че да се стремя към някакви ужасяващи мощности-по-скоро ми харесва мотора като цяло (май най-вече външния вид де.....). Още не съм я карал моята R1-надявам се като се прибера окончателно в края на юли живи и здрави, да и се радвам подобаващо! А, и понеже така или иначе не съм в БГ, а мотора го купих в края на миналата година, беше закаран на моя майстор и се ревизира изцяло, всички спойлери се пребоядисаха, сложиха се още някои екстри (то и без това имаше дооста) и така!
Ще се радвам да се запознаем лятото и да покараме заедно!
За целта дайте някакви координати да ви потърся като се прибера!!!
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!!!