Продавам Кавазаки ER-5 500 TwisterТип двигател: Бензинов
Мощност (к.с.): 54 к.с.
Кубатура (куб.см): 500 куб.см
Вид двигател: 4 тактов
Вид охлаждане: водно
Скоростна кутия: крачна, 6 скорости
Категория: Турър, naked
Пробег: 27 300 км
Първа регистрация: март 2004, в България март 2009
Цвят: Черен + червен
Сухо тегло: около 170 кг.
Цена: 3 000 лв.
Допълнителна информация:
Моторът е в много добро техническо състояние и съм го гледала с „пълна програма” без излишно въображение. Има застраховка “Гражданска отговрност" валидна до април идната година. Последно пълно обслужване му е правено миналата пролет в началото на сезона, но е каран много малко т.е. няма нужда от нови инвестиции, освен ако не решите да си направите смяна „за здраве и берекет”. Има „винтове” за тапи, самите тапи смятам да си запазя. Огледалата са нови, смених няколко вида преди да си харесам тези като видимост, която ми дават. Моторът е свален поне 5 см. от оригиналната си височина за да мога да стъпвам стабилно на „цял крак”. Това е едно огромно предимство поне за мен.
Карала съм го го малко градско и извънградско. В града е невероятно лесен за каране, уникално дуракоуустойчиво моторче с чудесна управляемост и много добра возия по дупки и разни нашенски препяствия. Извънградско стига 130 км.ч, но разхода се качва до небето, а стабилността му е съмнителна т.е. реално е да се кара с не повече от 100-ина км.ч. Изобщо като цяло е перфектен мотор за нови мотористи или за ходене на работа и прочие градско каране
Моторът е внос от Италия. Аз съм първият му собственик в България. Регистриран е миналата година в Пловдив, нарочно, защото данъците там са по-ниски. Всички документи са изрядни и налични. В момента е на 27 000 км. като от тях мои да са 2-3 хиляди. Моторът е съхраняван винаги в гараж.
Забележката – това лято един голфист ме изненада в Бургас, та ми поразцепи кожуха на уредите. Работят, всичко е наред, само пострада малко естетиката на таблото и се надра единия капак на двигателя. Мен лично ми дразни окото, защото много държа на външния вид, но тъй като не смятам да го карам - да решава бъдещия му собственик.
Изрисувах го това лято и стана наистина уникален красавец, основно с идеята да постопля нашите чувства, но се оказа, че това просто не е моят мотор – карам предимно извънградско, а с него не се разбираме в това отношение и така се стигна логично до решението ми да го продам. Вярвам, че ще върши страхотна работа на правилния човек.
За контакти:
тел.: 0888 517606 или ЛС
Ето и няколко снимки:

Самостоятелен енергиен източник.