КУПЕТЕ ТЕНИСКА И ПОМОГНЕТЕ НА АНГЕЛ

Инициативи, предложения и идеи за общи начинания, касаещи форума и мотоциклетите.

Модератор: Редактори

КУПЕТЕ ТЕНИСКА И ПОМОГНЕТЕ НА АНГЕЛ

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 11:58

Предлагаме на вашето внимание възможността да помогнете на Ангел като закупите една от нашите тениски.
100% от печалбата при продажбата на тениските отива по сметката на Ангел за неговото лечение.
Тениските са с дълги ръкави, качествена материя, производство на Fruit of the Loom и добре изработена щампа. Дизайнът е супер, както сами виждате.
Предлагаме ги в черно с размери M,L,XXL и в червено.
с размери M,L,ХL,XXL
Цената, за която можете да се сдобиета с една фанелка, възлиза на скромните 16лв.

Номерацията съответсва на следните мерки:
L- дължина на ръкав 59см. Дължина от рамото до доло 72см. Ханш 112см.
XL- дължина на ръкав 59см. Дължина от рамото до доло 74см. Ханш 120см.
XXL-дължина на ръкав 59см. Дължина от рамото до доло 74см. Ханш 132см.

Как да закупите фанелка?

Ако сте от София можете да си закупят тениски от магазина БГ Райдър. В центъра, зад кино Одеон

Ако сте от Варна ще ви приема поръчката и когато събера достатъчно бройки ще ми бъдат пратени от София и ще ви ги дам.

Ако сте от други градове, се съберете достатъчно хора за поръчка поне от 5 тениски за да ви ги пратя по Еконт с наложен платеж. Доставката ще е за ваша сметка и ще бъде от порядъка на 5лв. За това има смисъл да сте повечко хора.

Ако има желаещи от по-големите градове да ни помогнат със събирането на заявки за техния град моля да се свържат с мен.
Последна промяна ЧЕФО на 09 Фев 2010, 16:31, променена общо 1 път
Няма значение каква нашивка имаш на гърба си, ако нямаш сърце в гърдите си. Няма значение дали си моторист, ако не си човек. Времето ще покаже кой какъв е. ;)
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Re: КУПЕТЕ ТЕНИСКА И ПОМОГНЕТЕ НА АНГЕЛ

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 12:07

Кой е Ангел?
Ачо е състезател по мотоциклетизъм, печелил множество награди. По ирония на съдбата Ангел пострада при мотоциклетна злополука не на писта, а на улицата, където лек автомобил отн епредимството му и го остави инвалид. Повече подробности можете да научите на сайтът на Ангеле тук - http://www.angelangelov.net/

Помогнете на Ангел като закупите от нашите тениски.

Как можем да му помогнем по друг начин:

Като направите дарение на дарителска сметка „ДСК Пулс” в евро в „Банка ДСК” ЕАД
„Банка ДСК” ЕАД
IBAN: BG58STSA93000016483032
BIC: STSABGSF
Ангел Димитров Ангелов

Или через ДМС. Единен дарителски номер
Изпратете SMS с текст DMS ANGEL на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL , vivatel и M-Tel). За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20лв. с ДДС.

Или чрез PayPal акаунт

e-mail: angel_ada@abv.bg
Няма значение каква нашивка имаш на гърба си, ако нямаш сърце в гърдите си. Няма значение дали си моторист, ако не си човек. Времето ще покаже кой какъв е. ;)
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 12:11

Ето и снимки на тениските.
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC0007932.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC0007633.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC0008235.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC0008038.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC0008338.JPG

П.П. Извинявам се, че ги давам като линкове. Опитах да ги постна като снимки, но не знам защо не ми позволява. Ако може модератор да помогне ще съм благодарен, ако ли не и така става.
Последна промяна ЧЕФО на 08 Фев 2010, 12:14, променена общо 1 път
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот akulcho на 08 Фев 2010, 12:13

...аз ще си купя със сигурност една XL...

...16 лв е прекалено скромно, можеше да ги пуснете на 20-25лв според мен, все-пак говорим за благотворителност...

ЧЕФО написа:100% от печалбата при продажбата на тениските отива по сметката на Ангел за неговото лечение.

...това какво ще рече, цялата сума от 16лв или 16лв минус доставна цена на тениската и печата...?
mother-fucker
Аватар
akulcho
Админ
Админ

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 12:31

Ами можеше, но да си призная не посмях. Притесних се, че ще им се види скъпо на хората в тази криза и няма да купуват. Предпочетох по-ниската цена, като се надявах хората да си поръчват по две тениски. Вместо една по 20лв. по-добре две за 32лв. На това се надявахме. А и понеже ни е за пръв път точно таква акция ще си правим изводите в движение и ще се корегираме за да удовлетворим желанието на хората. Щампата н ее на ситопечат а е пълноцветна и с доста високо качество. Относно финансовата част на въпроса:
Тъй, като искаме пълна прозрачност ще отговоря на всеки въпрос. Тениските са в София и за това живеещите там могат да си ги получат веднага. За варненци ще записвам поръчките и като се събере по сериозна бройка ще ми ги пратят от София и аз ще ги раздам. Транспортните разходи по варненската доставка ще са за моя сметка. Поръчките от други градове ще се доставят чрез Еконт, както казах за поне 5 тениски на веднъж и транспортните разходи са за сметка на на купувача. Цената на доставката е около 5лв., което оскъпява 5 тениски с по левче. Ако тениските са 10 оскъпяването ще е 50ст. Не е много. Себестойността на една тениска е 8лв. Крайната цена е 16лв. Тоест реализира се 100% печалба. Цялата печалба от 8лв. ще се преведе по сметката на Ангел, а другите 8лв. ще се реинвестират за нова поръчка фанелки. Това ще продължи, докато има търсене. Когато решим да финализираме акцията с тениските, цялата остатъчн асума също ще бъде преведена по сметкат ана Ангел, тоест и печалбата и оборотните пари накрая отиват при Ачо. Оборотните пари са дарени от няколко щедруи спонсора, чиято самоличност по тяхна молба ще запазя в тайна. На края на акцията ще бъде изготвен отчет и вски желаещ ще получи копие от него. Абсолщтно всеки желаещ. Акцията се провежда под контрола на сестрата на Ангел. Ако нещо друго не е ясно питайте спокойно.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот akulcho на 08 Фев 2010, 12:37

ЧЕФО написа:...

:abravo:
mother-fucker
Аватар
akulcho
Админ
Админ

Мнениеот teoted на 08 Фев 2010, 12:39

Чефо, понеже изпуснах нещо нещата, колко още му трябват на Ангел, имаш ли представа?
По-лесно е да обидиш, отколкото да изтърпиш обида. Честният човек не търпи да го оскърбяват, а силният не оскърбява.
HONDA CBR 1100XX SuperBlackbird
http://www.easyriders-mc.com
Аватар
teoted
Полковник
Полковник

Мнениеот edko на 08 Фев 2010, 12:43

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Къде в София могат да се закупят ? Искам да кажа, нещо магазин или т.н. ?
Защото не се свържеш с някой от мотошоповете и да ги помолиш за хелп ?
Kawasaki VN800 Classic
Why do you think I don't wear the colors, Jack? Why do you think I ride alone? 'Cause you don't know about it anymore. I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.
Аватар
edko
Полковник
Полковник

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 12:48

Ами имам Тео. Колко тениски ще купиш ако ти кажа? ХАХАХАХА. Шегувам се друже. ;)
Ами, с ваща безценна помощ успяхме да съберем парите нужни на Ангел за следващото посещение на клиниката в Москва през март месец. Благодаря ви на всички за вашата щедрост. Сега продължаваме със събирането на сумата за по-следващото посещемние в Москва. Част от събраните сега средства ще отидат за покриване на разходите по пътуването до там, като самолетни билети, летищни такси и др. Подробна информация може да се намери в сайта на Ачо.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 13:22

[quote="edko"]
Къде в София могат да се закупят ? Искам да кажа, нещо магазин или т.н. ?
Защото не се свържеш с някой от мотошоповете и да ги помолиш за хелп ?[/quote]

В момента работя по въпроса с магазин в София. Просто реших да не се бавя и пуснах темата предварително. Като уредя нещата веднага ще ви уведомя. Иначе за сега който има желание ще го свържа с човека в София в който са тениските. Желаещите да ми пишат на Л.С.
Последна промяна ЧЕФО на 09 Фев 2010, 14:12, променена общо 3 пъти
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 08 Фев 2010, 13:31

Искам да обясня, че сме ограничени в размерите защото се съобразихме с наличността на склад. А и не знаехме кои размери ще се харчат най-много. При следващата заявка ще корегираме пропуските си.

Обръщам ви внимание, че закупувайки такава фанелка вие помагате ДВОЙНО на Ангел, веднъж с пари за лечението му и втори път като носите фанелката, която призовава другите мотористи да помогнат също. Закупувайки тази фанелка вие се превръщате едновремено в дарител и рекламно лице на благотворителната кампания. С едно действие извършвате две добрини. А от друга страна се сдобивате с една прекрасна моторджийска фанелка.

Бях запитан от колеги мотористи няма ли фанелки с чопър за чопъристите.
Скъпи колеги чопъристи, уверявам ви, че спрямо вас няма никаква дескриминация. Вие сте възприемани от нас като равни и не сте пренебрегнати. Просто имах възможност само за един модел щампа и понеже Ангел е състезател избрах да сложа на фанелката пистов мотоциклет. Нека това не ви спира от благотворителността. Направете своя жест и помогнете на Ангел, а аз ви обещавам, че специално заради вас ще има и тениски с чопър. Даже вече съм поръчал дизайна и по нататък ще ви изненадам приятно. Сега пишейки за това се сещам, че и ендуристите мога да изненадам приятно. Ще помисля по въпроса как да стане това. ОБЕЩАВАМ!!! Вие само помагайте. Ако има търсене на тениски ще има и предлагане. И пак повтарям, че всички средства отиват за лечението на Ангел, а ние не получаваме никава възнаграждение, освен морално, което е предостатъчно. Благодаря за разбирането и съдействието.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот Чоки на 08 Фев 2010, 22:15

Чефо :abravo:
доскоро влизах в L... ама вече Ц,
брой ме с една ХL - черна, дай мястото от където можа да се напазарува
Аватар
Чоки
Полковник
Полковник

Мнениеот Mean на 09 Фев 2010, 09:23

И аз ще взема един XL, само кажете къде ги продават.
Всеки има право на нормален живот!
Аватар
Mean
Подполковник
Подполковник

Мнениеот ЧЕФО на 09 Фев 2010, 13:37

Софиянци могат да си закупят тениски от магазина БГ Райдър. В центъра, зад кино Одеон

Благодаря на хората там, че се съгласиха да участват в акцията, много ще улеснят всички ни.

Днес следобяд Тути ще ги занесе в магазина и от утре можете да си ги взимате !
Също така, ако останат няколко тениски, ще можете да ги купите на концерта в кино Влайкова в петък!
Ако тениските свършат преди някой от вас да са си купили не се безпокойте ще поръчаме още.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 09 Фев 2010, 13:38

Тениските може да вземете от тук:

http://bgrider.com/contacts.php
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 09 Фев 2010, 14:13

ВНИМАНИЕ!!!
Колеги, като правите заявките си на лични казвайте освен размера и цвета, който искате. Съобразявайте и какво иамем в наличност, писано е в първия пост. Пишете и града от който сте.

ЗА ВАРНЕНЦИ!!!
Сега само събирам заявките ви. Като събера достатъчно бройки ще ми ги пратят във Варна и аз ще ви ги раздям. Най вероятно ще организираме някаква среща с ядене и пиене и там ще ви ги раздам.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 10 Фев 2010, 13:16

Искам да ви кажа, че от фанелките останаха:

Черна М - 2бр.
Червена М- 1бр.
Червена ХЛ - 2бр.
Черна ХХЛ - 11бр.
Червена ХХЛ-8бр.

Може те да ги купите от БГ Райдър.

Баси!!! Тениските почти свършиха! А като си помсиля, че по едно време се притеснявах дали ще ги продадем. В същност те даже не стигнаха. СУПЕР!!! Имам добро предчувствие за тази кампания. Благодаря на всички колеги. Определено ще пуснем още тениски. Щом така им се кефите и ги разграбихте задължително ще ви предложим още.
А по-нататък и друг дизайн ще има и пак ще са яки. Обещавам!
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот ЧЕФО на 17 Фев 2010, 10:39

Тениските почти свършиха. Останаха само 8бр. XXL. Благодаря на всички за участието. Поръчал съм нова партида и този път ще има по-голям избор на размери. S;M;L;XL;XXL;XXXL Когато са готови ще ви уведомя.
Още веднаш БЛАГОДАРЯ!!!
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Мнениеот tony kirov на 22 Фев 2010, 21:39

Само да вметна - отивам днес да си купя, и момчето ме пита дали съм се записъл, до тук добре, ама в последствие разбирам, че им ги пазят вече месец. Та молбата ми е ПОНЕ когато каузата е такава да сме малко по отговорни!!!

Взех си, но някой от „записалите се” увисна - СОРРИ
Изображение
"Step Aside
Where I ride
Or you will die"
Аватар
tony kirov
Лейтенант
Лейтенант

Мнениеот ЧЕФО на 23 Фев 2010, 00:11

Ами да си я е взел, докато е било време. Хич да не ти пука. Скоро ще излезе новата партида и ще има от всички номера от S та до XXXL. Така, че който не се е вредил ще се вреди на втората партида. Ще ви пиша като сме готови.
Аватар
ЧЕФО
Сержант
Сержант

Назад към Инициативи, организации