Здравейте колеги,
Отдавна не бях влизал във форума и реших да прегледам какво съм пропуснал. И най-активна е черната хроника. През тази седмица имаше и няколко инцидента, които получиха повече публичност и отново коментарите бяха "аман от донори", "да умират сам, защо убиват", " тия ги газя, където ги видя" и т.н. в тоя дух. Е честно казано ми омръзна от такива коментари. Не всички сме пълни идиоти. Със сигурност има такива и измежду нас, но във всяко стадо си има черни овци. Има едно малко по различно предложение към всички модератори, а и колегите, които членуват във мото клубовете. Помислете върху организирането на някаква проява, която да привлече малко повече хора и да има сериозно отразяване в медиите.
Според мен това е начина да успеем да въздействаме и на младите, които тепърва ще купуват първия си мотор. В момента за тях това е "гъзария" ( може и вече да не е това израза). Нека да им покажем, че има и друга страна и не е важно само да те види гаджето колко си готин с екипа и бегачката.
Може би не е най-добрата идея, но нека да помислим за нещо. Да, аз карам отскоро ( две години само)

и пиша много рядко, но съм готов да се включа в някаква подобна инициатива и да помогна с каквото мога.
Смятам, че има и други колеги, които биха могли да помогнат!