Аз карах 251. Но не вярвам 150 да е с конструктивна разлика.
По-скоро шлиците са направени допълнително. И то се правят 1 или 2, не повече. Дупчи се вала и се слага шпонка (пак една или 2), които да влизат в съответните шлици. Това се прави, защото като потегляш рязко или опитваш да вдигаш на задна гума, съединителя превърта.
Ти успя ли да избиеш съединителя от вала?
Изезе си съвсем доброволно , обаче гршка май е стария модел с новата предница.
Както и да е . Разглобих го и се оказа сегмент и съединител , много бой и излезе , цилинъра е здрав което е добре , ама за другото незнам откъде ще се намира !? (може при бабите)
Оги в огромно заблуждение си, 251 и 150 нямат нищо общо там съединителя не е на коляновия вал, много по-добре е направено ама само от далече съм го гледал 150-та. За 251 мога да ти кажа това онова.
Момчета, преди 15-тина години карах MZ 150 (не ETZ) и му строших лагера на коляновия вал - после седя разглобен 4-5 години докато намеря колянов вал, после го зглобих запалих (с много зор) и мина на преглед в КАТ. И вече 7-8 години седи в мазето и чака някой да го донастои (карбуратора?) - аз "неам нерви" - а и още ме боли крака от последното палане (а сега си имам и друга играчка - Fz400R).
Та знаете ли някой в София къде мога да го дам да го постегнат - че грехота да седи така.
(преди ремонтите палеше от половин оборот и е на не повече от 2-3 хил. км.)